15 de gener 2007

PAI de 200 cases al Carraixet

El passat 5 de gener, el plenari de l'ajuntament de Xàtiva va donar llum verda, amb els únics vots favorables del PP i l'oposició de la resta de grups, a la tramitació d'un PAI anomenat Projecte Taronja, a la zona de la Finca Requena del Carraixet, al costat del riu Albaida i de la serra Garbia, prop de l'Assut de la Torre, prop dels ullals del riu, en una zona preciosa amb fauna i vegetació de riu i de serra.

El projecte que serà realitzat per una firma anglesa, sense cap experiència en el sector, està definit com una urbanització de baixa densitat i consistirà en 200 cases que ocuparan més de 250.000 metres quadrats.

És evident que aquesta urbanització no està destinada a cobrir les necessitats reals d'habitatge de la població autòctona, si no que és un negoci més per als promotors i per al Rus, a costa de la destrucció d'un paratge natural que ens pertany i no volem pedre.

La gent de Manuel sabem que, encara que no estiga dins del nostre terme municipal, aquesta zona ens pertany, per proximitat i per vinculació, i que serem nosaltres els més afectats per la construcció d'aquesta urbanització.

Per això, des d'ací fem una crida a totes i tots per tal d'intentar impedir que eixe projecte es realitze. Demanem a l'Ajuntament de Manuel que es moga en eixa direcció. Anem a informar-nos bé de tot el procés i prepararem alegacions, convocarem mobilitzacions, farem campanya entre la opinió pública de Xàtiva, i en la premsa, tant gràfica, com audiovisual i digital, ...

HEM DE FER TOT EL POSSIBLE PER EVITAR-HO
QUE NO QUEDE PER NOSALTRES

Volem contactar amb la gent de Xàtiva que s'oposa (partits, col·lectius, plataformes, associacions, ...) per a treballar conjuntament
CONTACTE: natmanuel1@gmail.com


Las Provincias (ed. la Costera) - 5/1/2007
El Levante - 5/1/2007