26 de novembre 2006

300 persones contra la LAT a Manuel


vídeo / imatges

Unes tres-centes persones van marxar ahir pels camins del terme de Manuel (Ribera Alta) fins a una de les torres de la línia d’Alta Tensió Castelló-Gandia per a protestar per aquest projecte d’Iberdrola. Les plataformes contra la línia d’alta tensió i per la defensa del territori, agrupades al FUCAT, van expressar així el seu rebuig a que Iberdrola continue amb les obres, malgrat la sentència guanyada per l’ajuntament de Barxeta que les paralitza.

Les veïnes i veïns de Manuel i d’altres pobles de la Ribera, la Costera i la Valldigna, afectats també per aquesta línia, es van concentrar a la plaça de la localitat i van marxar fins al peu d’una de les torres (recordem, de 40 m. d’alçada, tres o quatre voltes més alta que el campanar del poble) on es va penjar una pancarta, visible des de la línia ferroviària. L’acte va acabar amb la lectura de la declaració de la Serreta i el cant de L’Estaca.

El FUCAT, que agrupa les plataformes de totes aquestes localitats, valora molt positivament l’acte i recorda que continuarà amb les mobilitzacions per la defensa d’un model energètic i urbanístic sostenibles. Des d’aquest mateix fòrum s’ha anunciat també la propera convocatòria d’unes jornades de sensibilització i informació sobre el territori, adreçades al veïnat d’aquestes poblacions.

Recull de premsa:

3 comentaris:

el setial ha dit...

http://www.lasprovincias.es/valencia/prensa/20061126/safor/plataformas-safor-secundan-protesta_20061126.html


Enllaç noticia a LAS PROVINCIAS-Safor

Anònim ha dit...

http://www.lacosteradigital.com/index.php?subaction=showfull&id=1164506377&archive=&start_from=&ucat=2

Enllaç Costerra-Digital

Anònim ha dit...

http://annanoticies.com/2006/11/26/marxa-a-peu-a-les-torres-dalta-tensio-de-manuel/



Enllaç Anna-Notícies