06 de novembre 2006

Avui, a les 20 h., TOTES I TOTS a Tavernes de la Valldigna

El moviment antiespeculatiu i antilínia d'alta tensió Castelló-Gandia(1), convoca a tota la ciutadania a acudir avui, a les 20 h, al plenari que se celebrarà a l'Ajuntament de Tavernes de la Valldigna, per a expressar l'oposició i el rebuig als nous projectes "golfistes" i especulatius que es pretenen realitzar.


Durant aquest plenari, s'aprovarà el Concert Previ que modificarà el PGOU d'aquesta localitat, donant així, llum verda a nous PAI's destructius, que inclouen camps de golf i macrourbanitzacions.


La Valldigna està amenaçada per tres grans PAI's: "la Vall del Mar" (impulsat per Bancaixa), "Granata Golf" (tocant el terme de Cullera) i "Valldigna Golf Resort" (al terme de Simat, al voltant del monestir de Santa María). A aquests projectes cal sumar els projectats a la veïna Vall d'Aigües Vives i les intervencions urbanístiques de Xeraco i Xeresa. Davant d'aquest panorama tan desolador, que amenaça una de les valls més boniques del País Valencià, fem una crida a tothom a mobilitzar-se.

Des de la NAT-Manuel i seguint els acords presos al sí del FUCAT, de mobilitzar-nos tots i de manera conjunta contra qualsevol projecte d'aquest tipus que afecte els nostres pobles, recolzem i ens sumem a aquesta convocatòria. També, ademés, perquè sabem que aquest model econòmic i urbanístic està íntimament relacionat amb la construcció de la Línia d'Alta Tensió que travessa el nostre poble i contra la qual continuem i continuarem lluitant.



AVUI, TOTES I TOTS A TAVERNES