29 d’octubre 2006

FUCAT - Acords de la reunió de 25 d'octubre

La FUCAT, comunica els acords de la darrera reunió a la seu de laCasaCalba de Tavernes de La Valldigna el passat dimecres 25 d'Octubre de 2006
Per unanimitat s'accepta la proposta estratègica presentada per PKAT, de la qual extraguem els següents punts:
- Canvi de missatge en les comunicacions externes: incidir més en l'aspecte antiespeculatiu del nostre moviment. La línia està en marxa i en alguns punts, fins i tot enllestida, ara, doncs, el que cal exigir és que la lleven.
- Periodicitat de les reunions: cada quinze dies, amb seu itinerant pels diferents pobles afectats, i en sessions obertes a tothom.
- Properes mobilitzacions i taules informatives: Concentracions a peu de Torre a la Costera (Barxeta), La Ribera (sense determintar) i La Valdigna (zona del Castell). Taules Redones a Barxeta, Castelló de la Ribera, Tavernes de la Valldigna i Xeresa.
- Preparar, conjuntament amb Compromis pel Territori i Pels Pobles de la Safor, unes jornades antiespeculatives i contra l'alta tensió amb l'assistència de tècnics i assessors de prestigi. Les jornades seran d'àmbit nacional i es convocaran a tres seus diferents: a La Ribera, La Costera, i La Safor.
- Encetar una serie de contactes amb advocats per tal d'establir una nova estratègia als tribunals.
Campanyes a les institucions
- Recolzar i promoure contenciosos administratius, peticions de moratòria, etc. a qualsevol PAI, aprovat a les comarques afectades per la LAT.
- Cartes obertes responent als alcaldes i autoritats que darrerament han fet declaracions en premsa.
- Carta oberta al Defensor del Poble Espanyol.
- Carta Oberta a l'OCU (Oficina del Consumidor) respecte a la política comercial d'Iberdrola.
- Sol·licitud d'entrevista amb el Síndic de Greuges del País Valencià, per tal de demanar la seua intervenció.
- Visita al Parlament Europeu a Brussel·les.
- Participació en la concentració convocada per No a la MAT/Non THT, a Girona el proper 12 de novembre, coincidint amb la cimera Hispano-Francesa.
Tavernes de la Valldigna, 25 d'octubre de 2006
Propera reunió de plataformes: dimecres 8 de novembre al Musical de Simat de la Valldigna (per confirmar)