21 de gener 2007

Reunió d'alcaldes a Barxeta, 25-01-07 (Campanya Recurs de Luxemburg)


NOTA DE PREMSA:


El FUCAT i l'Ajuntament de Barxeta anuncien la celebració de la Reunió d'Alcaldes Afectats per la Línia d'Alta Tensió i dels Presidents de les Mancomunitats de la Costera, la Ribera, la Safor i la Valldigna per al proper dijous 25 de Gener de 2007 al Saló de Plens de l'Ajuntament de Barxeta (La Costera).

A l'esmentada reunió assitiran també, amb caracter d'observadors, una comissió del FUCAT amb representats de la Costera, la Ribera i la Safor-Valldigna.

L'endemà, representants del FUCAT i el Sr. Alcalde de Barxeta, compareixeran en roda de premsa, per tal de facilitar informació detallada sobre la Campanya del "Recurs a Luxemburg" i convocaran la propera manifestació unitària en aquesta localitat.

Volem ara i ací, agrair les mostres de suport personal, i els recolzaments polítics rebuts fins ara, i esperem amb entusiasme que la unitat de les institucions de les Comarques Centrals, arribe clara i unísona a la Cort de Luxemburg, per tal de garantir que la voluntat dels nostres pobles siga escoltada i es faça justícia.